Welkom op ~LP| Lion-Pack.nl

Wil jij onze uiterst gezellige en fanatieke clubje gamers joinen? Dat kan!

Registreer je op ons forum, plaats een reactie en kom gezellig langs op TeamSpeak :)

Klik op lees verder voor meer informatie!

Onze clan bestaat uit Nederlanders en Belgen, spreek je Nederlands, Vlaams of Hollands of Friesch en ben je ouder dan 18 dan voldoe je al aan de basisvereisten!

We spelen allereerst voor ons plezier maar gaan ook een uitdagende clanwar niet uit de weg. De meeste members hebben een ruime game-ervaring maar we gaan ons nu vooral op Battlefield 3 concentreren. Binnenkort krijgen we een public 32 man server en een private 16 man server. Daarnaast schieten zo nu en dan nog eens lekker van ons af in diverse andere spellen zoals CoD:BO of racen lekker rond.

Wil je eerst nog eens lekker mee gamen, dan zien we je binnenkort graag in onze BF:3 server, zie de banners rechtsonder voor details. Als je TeamSpeak al aandurft, download dan de TS3 client op teamspeak.com en connect met ts3.lion-pack.nl poort 9921.

Namens alle members ben je van harte uitgenodigd en uiteraard nog hartelijker welkom mocht je member willen worden.

~LP| Lion-Pack

Comments are closed.