Nieuwe website!

Beste members & bezoekers!

Vanaf vandaag heeft Lion-Pack.nl een iets andere indeling. Deels omdat het tijd was voor wat nieuws en deels ook omdat onze support graag naar een andere manier van beheren wil. Dat gecombineerd met het enthousiasme van RealLionHeart over het makkelijker kunnen plaatsen van berichten en de creatieve input van de andere admins heeft geleid tot het resultaat wat je inmiddels hebt kunnen aanschouwen!

We merkten de laatste tijd dat niet iedereen even makkelijk het forum bereikt en om nu overal mailtjes over te sturen leek ons ook niet ideaal – vandaar de nieuwe homepage en het forum nog op de vertrouwde plek (vooralsnog). De forumsoftware loopt namelijk achter op wat punten en of SMF moet met een update komen of een acceptabele opvolger zal zich aandienen!

Nadeeltje wat we wel hebben kunnen ontdekken is dat we/je vooralsnog dubbel moet registreren, maar dat is natuurlijk zo gepiept. Klik op registreren op de homepage om je ook daar bekend te maken en gebruik te kunnen maken van de chatbox zonder je naam+rekensom op te geven.

Heb je nog aanvullingen, op- en/of aanmerkingen dan horen we die uiteraard graag en zetten we support aan het werk. Heb je interessant nieuws voor op de homepage, meldt het via het forum!