Cheating won’t be tolerated

Niet alleen niet op onze servers maar (gelukkig!) ook vanuit EA/DICE wordt nog het nodige gedaan. Om bij het thuisfront te beginnen, we streamen al langere tijd met PBbans maar daar is sinds vandaag ook GGC aan toegevoegd, alles om oneerlijke gamers buiten te houden. Gelukkig is er ook vanuit het support front meer nieuws, de onderstaande zaken werden vanavond door Battlefield getweet:

We take cheating and exploiting very seriously in Battlefield 3 and want to make it clear that it will not be tolerated. This week we’ve banned hundreds of offending accounts and have stats-wiped accounts for exploiting (such as boosting). We’ll continue to be monitoring and taking action against the minority that doesn’t respect the integrity of the game.

Zelf hebben we deze week onze eerste perm-bans uitgedeeld aan duidelijke cheaters en gezorgd voor de eerste aanmeldingen bij voornoemde streamers. Fair-play people, gebruik je skills en respecteer elkaar!

Comments are closed.