Lion-Pack.nl is jarig en viert haar 2 jarig bestaan

Alle members, kennissen, vrienden en bezoekers van Lion-Pack.nl – van harte gefeliciteerd en alvast een voorspoedig 2012!

 

 

 

 

 

Namens en aan Lion-Pack.nl de felicitaties aan iedereen die ons oer-hollandsche en gezellige clubje gamers een warm hart toedraagt! Begonnen we in 2009 met een paar members en wat supporters, nu zijn we aangevuld tot een waardige club van gamers die een lach en traan kunnen delen naast vele virtuele kilo’s lood.

In cijfertjes; begon het in 2009 met die eerste 5 members, nu zitten we al op 16. Begonnen we in 2009 met 28 (unieke!) bezoekers, gingen we in 2010 naar ruim 6800 en ronden we dit jaar af net onder de 15000! Zo’n beetje ieder moment hebben we de afgelopen twee jaar onze eigen servers gehad, zowel voor de games die we spelen als voor onze website en teamspeak.

Lion-Pack.nl bedankt dan ook eerst en vooral haar members voor hun gezelligheid en inzet, de admins voor hun gedrevenheid en alle spelers en bezoekers van onze server voor hun enthousiasme, we gaan zeker op voor onze volgende verjaardagen. Na de break nog wat history uit de oude doos :)

Namens Lion-Pack.nl, prosit en een voorspoedig en gelukkig 2012!

Stukje historie;

  • De eerste gamers kwamen samen rond de kerst van 2009 – helaas door een lastige situatie die precies op kerstavond ontstond – maar echte gamers en vrienden pakken alles positief op en al op tweede kerstdag werd de naam van de clan geboren temidden van alle kerstgeweld. Propheticus kwam met een aantal namen op de proppen, de eerste keus was die van Osios die gelijk voor LP ging. RealLionheart en MaMaLion waren gelijk superenthousiast! De voorzet van Propheticus voor clantag-signing werd afgemaakt door TheKing-NL, namelijk ~LP| Met goedkeuring van Mongol en Privat_BE was de kous af en kon VaCoDi gelijk de zakelijke kant laten lopen. De tijdelijke naam werd de volgende dag ingeruild voor Lion-Pack.nl en onze ~LP| clantags.
  • Begin van het nieuwe jaar werd ingewijd met maar liefst vier extra members en vele uren vermaak op teamspeak als ook in-game in de diverse spellen die we met liefde speelden.
  • Tijdens de aanloop speelden we nog veel van de oude COD-reeks maar hebben we ook een begin gemaakt met MW2, helaas moesten we nog tot maart 2010 wachten tot we onze eerste eigen server konden huren, uiteraard voor Battlefield Bad Company 2 (BFBC2). Binnen de kortste keren stond onze server in de goede rankings en hadden we een flink aantal vaste spelers. Beter nog, de eerste nieuwe members kwamen als snel aan boord en was, naast onze founders, ook de eerste admin een feit!
  • Gedurende het jaar kwamen meer en meer members deel uitmaken van onze roedel en werd ook de functie war-arranger ingevuld. Ook onze eigen clan-league werd opgestart om meer plezier in de diverse spelen te pompen. Daarnaast begonnen we ook met onze eerste ladder-matches op ClanBase! Ook kwamen we de eerste wannabee tegen die niet alleen erg irritant was maar ook nog eens een ouderwetse cheater bleek te zijn, aangezien wij 100% fair-play zijn waren we dan ook erg blij dat PBbans streaming was zodat er snel tegenactie werd ondernomen!
  • Tegen het eind van het 1e jaar voegden we een COD:BlackOps server aan ons assortiment toe en begonnen de eerste verbeteringen aan onze website en forum. Extra admins werden een welkom feit!  We maakten zelfs ons eerste uitstapje naar play4free gaming, waar Battlefield (Heroes) ons dit keer niet kon bekoren deed Company of Heroes Online (COHO) dat zeker wel en daar hebben we nog tot ruim in het 2e jaar plezier van gehad.
  • Gedurende de eerste maanden hielden we onze eerste prijsvragen waarmee iedere keer een gratis DLC gewonnen kon worden. Het voorjaar werd verder ingeluid door een kort uitstapje naar Homefront maar uiteraard niet zonder dat we zo nu en dan nog lekker met BFBC2 en COH bezig waren!
  • De zomervakantie werd doorgebracht met het wachten en daarna flink testen van de Battlefield 3 beta, wat het wachten op de release alleen maar langer deed duren :) Toen de herfst kwam zat iedereen klaar om BF3 te gaan spelen en dat zullen we nog best een tijd volhouden, daar hoorden uiteraard een nieuwe website bij en gelijk hadden we een gecombineerde webmaster/admin erbij in ons midden!
  • En uiteraard vieren we nu onze derde kerst, samen met jullie, de regelmatige bezoekers van onze servers en site, om zo het derde jaar Lion-Pack.nl in te luiden!
  • Namens Lion-Pack.nl; RealLionHeart, MaMaLion, Propheticus, TheKing-NL, Mongol, Privat_BE, Osios, VaCoDi, SmokedBandit, Vanoiress, Pirro, FabJan, TexasJim, Biertje, Dodge946 & ClockCable een fijne jaarwisseling gewenst en veilig met vuurwerk! Voor de grote veilige knal kun je natuurlijk het best met wat C4 een mooie tank opblazen op een van onze servers :)

Comments are closed.