Over Ons

Joinen?

Wil jij onze uiterst gezellige en fanatieke clubje gamers joinen? Dat kan!

Registreer je op onze site, plaats een reactie in het ‘stel je voor‘ forum en kom gezellig langs op TeamSpeak :)

Onze clan bestaat uit Nederlanders en Belgen. Spreek je Nederlands, Vlaams, Hollands of Friesch en ben je daarnaast 18 jaar of ouder? Dan voldoe je al aan de eisen om lid te mogen worden!
Het enige wat we verder van leden verwachten is dat men zo nu en dan: langs komt op TeamSpeak, meespeelt op de servers en het forum bijhoudt. Verder is alles heel vrijblijvend.
Lidmaatschap kost je slechts een kleine bijdrage per kwartaal. Met deze bijdrage bekostigen we de servers.

Speltypes

We spelen allereerst voor ons plezier, maar gaan een uitdagende clanwar of scrim niet uit de weg. De meeste members hebben een ruime game-ervaring, van shooters tot race-sims en van RTSs tot RPGs (en niet te vergeten: The Sims :P). Het meest populair zijn echter de games uit de Battlefield en Call of Duty series. We richten ons als clan nu dan ook vooral op Battlefield 3. We hebben een public 32-man server en een public/private 16-man server. Verder schieten we zo nu en dan nog eens lekker van ons af in diverse andere spellen of racen we lekker rond.

Speel gezellig mee

Wil je eerst nog eens gezellig meespelen, dan ben je altijd welkom in een van onze BF:3 servers. Zie de banners rechtsonder voor details. Als je TeamSpeak al aandurft, download dan de TS3 client op teamspeak.com en verbind met ts3.lion-pack.nl poort 9921. Hier kun je met ons chatten of tactisch doen tijdens het gamen op een van onze servers.

Namens alle members ben je van harte uitgenodigd en uiteraard nog hartelijker welkom als je member wil worden.

~LP| Lion-Pack